Planmatig onderhoud aanpakken

Beheer

Ontzorgen is één van de grootste voordelen om uw woning of vastgoed in beheer te geven.

Wanneer u het beheer neerlegt bij EBN Bouwadvies weet u zeker dat uw vastgoed op een professionele wijze wordt beheerd. Ook wanneer het gaat om het beheer van meerdere woningen maken wij een beheerovereenkomst  op maat voor u, waarbij rekening gehouden wordt met hiertoe specifiek benodigde know-how en dienstverlening.

  • Meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Een gebouw bezitten betekent een gebouw onderhouden. EBN Bouwadvies adviseert om dit onderhoud planmatig aan te pakken.Onze experts maken het te verwachten onderhoud van uw gebouw(en) inzichtelijk aan de hand van een technische inspectie. In een Meerjaren onderhoudsplan (MJOP) staan de te verwachten werkzaamheden voor de komende tien of vijftien jaar. Een groot voordeel van een MJOP is dat een grote kostenpost inzichtelijk wordt gemaakt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast kan een slimme clustering van werkzaamheden u flinke besparingen opleveren. Ook vermindert dit de overlast die de werkzaamheden eventueel veroorzaken. Daarbij kan een MJOP ter onderbouwing dienen voor een financieringsaanvraag of het vaststellen van de juiste huurprijs of servicekosten.

  • Nazorg

Wanneer een nieuw gebouw fysiek gerealiseerd is, wil dit niet zeggen dat het project daadwerkelijk is afgerond. Wanneer eventuele mankementen en klachten verholpen moeten worden die na de oplevering geconstateerd zijn, adviseert en ontlast EBN Bouwadvies u. Wij wijzen de uitvoerende partij op de mankementen, maken afspraken en controleren de kwaliteit van de oplossing.

© EBN Bouwadvies 2024