Bouwmanagement op maat

Management

Voor uw bouwproject heeft u wensen en een budget. Met onze begeleiding en management zorgen wij ervoor dat die twee niet botsen. We maken voor u de sturing zo inzichtelijk mogelijk en we communiceren goed en op tijd met alle betrokkenen. De kosten worden beheerst vanaf het initiatief tot en met de ingebruikname van uw project.

Wij zijn onafhankelijk en daardoor houdt u de regie te allen tijde in eigen hand, terwijl wij het gehele project begeleiden. Uw concept moet in evenwicht zijn met uw planambitie en de financiƫle mogelijkheden.

  • Bouwbegeleiding

Een bouwbegeleider van EBN Bouwadvies helpt u gedurende het hele bouwproces alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze ervaren begeleiders hebben een groot netwerk en zoeken graag met u naar de meest effectieve en voordeligste opties. Vooral wanneer u een groot project wilt aangaan waarbij veel partijen betrokken zijn, is het fijn om hier een advies in te krijgen en om wat zaken uit handen te kunnen geven.

U kunt ons op verschillende stadia in het bouwproces inschakelen. Zo kunt u ervoor kiezen om al een bouwbegeleider onder de arm te nemen wanneer u het proces aan het plannen bent, maar wij staan u ook bij wanneer u bijvoorbeeld bij verschillende partijen offertes gaat aanvragen.

  • Projectmanagement

In de realisatiefase is er een complexe samenwerking tussen verschillende partijen. Als projectmanager behartigen wij uw belangen tussen de verschillende disciplines en bewaken wij de planning, de kwaliteit en de kosten

  • Werkvoorbereiding

Tijdens de uitvoeringsfase is de planning van de bouw van groot belang. Een vloeiend verloop van het bouwproces is afhankelijk van het op tijd aanvoeren van het juiste materiaal en de juiste inzet van personeel. Wij kunnen u daarin ondersteunen. Ook controleren wij de efficiƫntie van de uitvoeringsmethode.

© EBN Bouwadvies 2024