Ontzorgen op het gebied van vastgoed

Vastgoed

EBN Bouwadvies is een  uitstekende partner om u te ontzorgen op het gebied van vastgoed; voor een enkel pand, maar ook voor uw gehele vastgoedportefeuille. Wat levert dat u op?

  • u heeft maar één aanspreekpunt
  • alle benodigde kennis en expertise is aanwezig en
  • de zekerheid dat het goed zit

Wij beheren de contacten, de planning, de kwaliteit en het budget voor nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie projecten. Dit gebeurt altijd op een goed onderbouwde, gedegen en gedetailleerde basis.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Haalbaarheidsonderzoek

Met een haalbaarheidsstudie maken wij snel inzichtelijk of een project kwalitatief de moeite van het investeren waard is.

  • Kwaliteitsstudie

EBN Bouwadvies maakt een analyse van uw vastgoedvraagstuk en uw kwaliteitsverwachting. Door middel van een studieplan wordt de toekomstwaarde van het project in kaart gebracht zodat er een verantwoorde beleidskeuze gemaakt kan worden.

  • Nazorg

Dat een nieuw gebouw fysiek gerealiseerd is, wil niet zeggen dat het project daadwerkelijk is afgerond. Na de oplevering kunnen er mankementen aan het licht komen. Wij kunnen voor u de nazorg in de onderhoudsperiode verzorgen. Wij wijzen de uitvoerende partij op de mankementen, maken afspraken en controleren de kwaliteit van de oplossing.

  • Bewaking budget en planning

We zien vaak dat opdrachtgevers pas tijdens de bouw hun wensenpakket concreet maken. Toch die extra stopcontacten of ruimere bijkeuken. Maar de begroting en wellicht de contractuele afspraken met de uitvoerende partij liggen dan al vast. Nieuwe wensen betekent vrijwel altijd hogere kosten en een afwijking van de planning. EBN Bouwadvies kan voor u het budget en de planning bewaken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

© EBN Bouwadvies 2024