EBN Bouwadvies is een vooraanstaand bouwadviesbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van bouwmanagement en projectadvies. Met een team van ervaren professionals streven wij ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van succesvolle bouwprojecten.

Bij EBN Bouwadvies geloven we in het leveren van uitmuntendheid in elke fase van het bouwproces. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herbestemming, wij bieden een breed scala aan diensten om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen. Onze diensten omvatten onder andere projectmanagement, bouwtechnisch advies, bouwtoezicht en kwaliteitscontrole.

Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande kennis van de bouwsector, onze technische expertise en onze toewijding aan klanttevredenheid. We streven ernaar om nauw samen te werken met onze klanten, zodat we hun visie begrijpen en hen kunnen voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat. Onze professionals hebben ruime ervaring in het begeleiden van diverse projecten, variërend van woningbouw tot commerciële en industriële projecten.

Bij EBN Bouwadvies staan we bekend om onze betrouwbaarheid, transparantie en resultaatgerichtheid. We streven naar duurzaamheid en innovatie in al onze projecten, waarbij we streng toezicht houden op de kwaliteit en naleving van bouwvoorschriften. We werken nauw samen met architecten, aannemers en andere belanghebbenden om een vlotte en succesvolle realisatie van elk project te garanderen.

Ons team van professionals bij EBN Bouwadvies is gedreven om klanten te helpen hun bouwambities te verwezenlijken. Met een sterke focus op klanttevredenheid streven we ernaar om projecten op tijd, binnen het budget en volgens de hoogste kwaliteitsnormen op te leveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe EBN Bouwadvies uw bouwproject naar een hoger niveau kan tillen met onze expertise en betrokkenheid.

Wij bouwen zekerheid in

Wat wij doen

Bij ons bent u verzekerd van een professionele en adequate begeleiding bij alle facetten van het bouwproces, van initiatief tot oplevering. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en monumentenzorg.  U bent bij ons aan het juiste adres voor:

Keuringen

Management

Advies

Vastgoed

Ontwerp

Beheer

“De noordelijke roots van EBN Bouwadvies zijn herkenbaar: nuchter, degelijk, en afspraak is afspraak.”

Mr. Dr. van der Kamp

Enzia verzekeringen

EBN Bouwadvies werkt met feiten en niet met aannames. Dat werkt voor ons zeer verhelderend.

Antoine Buisman

Onze experts

Bij EBN Bouwadvies werken meer dan 30 bouwkundige experts. Zij staan u allen graag ten dienst.

Interesse?

Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak met één van onze bouwkundige professionals.

© EBN Bouwadvies 2024